Про це розповів адвокат фігуранта справи таксиста Сергія Рябіненка Олексій Гончарук.

"Вона попросила один мільйон гривень моральної компенсації і матеріальну - за всі витрати на лікування постраждалої, які будуть підтверджені" , - сказав захисник, але не уточнив суму матеріальної компенсації.

Захисник також не взявся оцінювати адекватність заявленої суми моральної компенсації, але підкреслив, що у сім'ї його клієнта таких грошей немає.

"Мій клієнт працює єгерем, заробляє 900 гривень. Звичайно, він був змушений підробляти таксистом і розвозити п'яну молодь з дискотеки, щоб хоч якось допомогти своїм батькам", - зазначив Гончарук.

Раніше повідомлялося, що державне обвинувачення попросило стягнути з "врадіївських ґвалтівників" Євгенія Дрижак, Дмитра Поліщука та Сергія Рябіненка 10 тисяч 581 гривню матеріального збитку.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього розгляду справи щодо зґвалтування у Врадіївці жоден з підозрюваних не визнав своєї провини за основним звинуваченням.

Як відомо, 26 червня троє чоловіків жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки. Жінці вдалось вижити, вона упізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Спершу правоохоронці намагалися приховати злочин. Це викликало масові протести у Врадіївці. Люди навіть взяли штурмом місцевий райвідділ.