Картина, зазначимо, розповідає біографічну історію довготривалого очільника ФБР у виконанні Лео.

"Стрічкка описує різні періоди життя і кар'єри цього чоловіка, відтак глядачу будуть повністю зрозумілі його мотивація, звідки беруться амбіції і якою була його політика", - сказав актор Леонардо ДіКапріо.

Актор, який дослужився у Голлівуді до самостійного вибору ролей, розповідає, що з його персонажем найбільше поєднують амбіції.

“Я сам обираю собі проекти, над якими буду працювати і прекрасно усвідомлюю як мені пощастило в цьому. Відтак, поки така можливість у мене є, я старатимусь з усіх сил скочити навіть вище голови”, - зазначив актор.

Цієї амбітності ДіКапріо вистачило для того, щоб вразити режисера проекту Клінта Іствуда і взяти його на головну роль у фільмі.

“Він дуже хотів цю роботу. І я високо ціную, що, будучи молодим хлопцем, Лео завжди брався за яскравих персонажів. Він один з провідних акторів зараз і міг би вже трохи розслабитися, просто заробляючи шалені гроші, проте ДіКапріо продовжує шукати собі випробування", - каже режисер Клінт Іствуд.

Фільм розповідає не лише про досягнення одіозного глави ФБР. До слова, Гувер оголосив свого часу війну гангстерам і Ку-клукс-клану, переслідував Мартіна Лютера Кінга і збирав досьє на "неблагонадійних громадян". Стрічка також показує стосунки Джона Едгара з його колегою-коханцем Клайдом Толсоном, матір'ю та причетність до вбивства братів Кеннеді.

У головних ролях, зазначимо, також Армі Гаммер, Наомі Воттс та Джуді Денч. Прем'єра біографічної драми в Україні відбудеться на початку березня наступного року.