Як пише "Московский комсомолец", артистка вирішила зекономити, знявши кліп під Києвом. Адже, подейкують, в українських реаліях значно дешевше знімати музичні відео, ніж у тій же Росії.

Кліп на пісню "Шпилька-каблучок" Лоліті знімав український молодий співак Коля Сєрьга.

"Ми знімаємо фільм в санаторії під Києвом, де раніше відпочивали високопоставлені комуністи, а зараз поправляють здоров'я прості люди. У кліпі задіяні чудові київські актори, які вже вийшли на пенсію. Є один популярний молодий актор", — розповіла фанатка Путіна.

Мілявська побоювалася "бандерівців" у Києві, однак напоротися на них їй не вдалося, адже одразу з вокзалу співачка машиною поїхала за місто.

Читайте також: Як Росія втікала від Кончіти Вурст на "Євробаченні": світова преса

Втім, артистка все ж не втратила нагоди поскаржитися на українців: вона побідкалася, як їй не дали заспівати на концерті-пам'яті загиблого Андрія Кузьменка.

"Напередодні відбувся концерт пам'яті мого друга Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув 2-го лютого. Незважаючи на те, що вся його родина хотіла, щоб я взяла участь у концерті його пам'яті, їм заборонили мене звати. Як я зрозуміла, заборона надходила від телеканалу, який потім транслював концерт. Я не можу назвати це агресивним випадом… Мені не подобається, коли мистецтво змішують з політикою", — сказала Лоліта.

Читайте також: Лоліта назвала себе дівчинкою і спробувала заманити Обаму у Москву 9 травня