Політики прийшли із помаранчевою символікою й згадують історії помаранчевої революції. Екс-міністр, у свою чергу, пригадав, як у ніч Майдану не міг знайти Віктора Ющенка.

"Я дзвоню всім, кричу, що тут 100 тисяч народу, а ніхто не знає, де він. Навіть Віра Іванівна (Ульянченко, – "24"). І тут мені брат розповідає, що він у нього і молиться на ікону козака Мамая", – згадав Луценко.

Також засуджений згадав і про випадок, коли він відправив 100 івано-франківців, щоб ті блокувалт Київенерго.

"Я випадково зустрів їх через три тижні і спитав, що вони там досі роблять, а вони сказали, що нікуди не підуть, бо вони вже тут заблокували все кріслами, випили все віски і домовились, що в їхнє село проведуть радіоточку. А потім, коли вже я став міністром, приходить до мене навесні Плачков і просить мене: зроби з ними щось, бо вони досі блокують Київенерго", – поділився спогадами екс-міністр.

Нагадаємо, раніше сьогодні ув’язнений колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко з-за грат привітав усіх з річницею Помаранчевої революції.

"У цей день, я хотів би поздоровити всіх, хто був на майдані. Я дуже давно вже не одягав помаранчеву стрічку, сьогодні одягнув по одній причині – мені здається, що час відступу закінчився", - заявив Юрій Луценко.