Після цього до Києва виїхав реанімобіль Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який знову привезе львівським медикам чергових пацієнтів.

Як повідомив ZAХID.NET депутат Львівської міськради Сергій Бащук, який координував відправку реанімобілів до Києва, лікарі з Майдану попросили організувати довіз пацієнтів до Львова ще в суботу. Однак на той час комітет ще не встиг домовитись з Центром про відправку їхніх машин.

"Тож ми замовили приватний реанімобіль, і вже в неділю привезли трьох людей", — сказав він.

Бащук повідомив, що серед потерпілих, яких в неділю привезли до Львова, двоє мешканців Львівщини та один Луганська.

"У найгіршому стані луганчанин. Йому облили водою ноги під час штурму Народного дому, і як наслідок – він отримав сильне обмороження. Ми маємо можливість довозити пацієнтів в лікарні Рівного і Житомира, але хлопець з Луганська просто молив лікарів відправити його до Львова. Він дуже боявся, що його викрадуть з лікарняного ліжка. Ще один потерпілий зламав ногу, а інший отримав травму ока", — сказав Бащук.

Нагадаємо, у Львові дві лікарні приймають потерпілих на київському Майдані: 8-ма клінічна лікарня, що на вул. Навроцького, 23, та лікарня швидкої допомоги на вул. Миколайчука, 9.