Люди вийшли з плакатами “Ми проти диктатури в демократичній державі”, “В Україні немає місця бандитам”, “Ми прагнемо волі ув’язнених активістів”.

Як заявив під час виступу депутат львівської облради від партії УДАР Олександр Старовойт, вимоги учасників страйку такі: відхід Віктора Януковича з посади президента України, покарання винних у побитті людей під час масових акцій в минулому і поточному році, дострокові вибори до парламенту і повернення до Конституції редакції 2004 року.

За словами мера Львова Андрія Садового, який вийшов до страйкарів, стратегічні підприємства в місті повинні працювати.

“Школи, садочки, лікарні, транспорт. Кожен львів’янин повинен бути забезпечений теплом, водою, повинен мати можливість громадським транспортом доїхати в школу чи лікарню”, – сказав Андрій Садовий.

Окрім того, працівники деяких підприємств вийшли до барикад на вулиці Рубчака. Вони розповіли, що прийшли сюди в час обідньої перерви. Люди заспівали гімн України та висловили свою підтримку активістам.

В такий спосіб львів’яни підтримали загальноукраїнський політичний страйк. У столиці перед страйком активісти провели загальнокиївську ходу.