"Іменем України закликаю Вас: жодного голосу Партії регіонів! Бо тоді в нашої держави немає майбутнього, тоді у наших дітей немає шансу на гідне життя. Голосуйте за кого-завгодно, але не за регіоналів. Не голосуйте за комуністів, Ющенка і Королевську – це та сама Партія регіонів – тільки у форматі гуртків за інтересами. Не голосуйте за кандидатів від Партії регіонів у мажоритарних округах. Більшість з них соромиться своєї партійної приналежності, тому вони формально йдуть само висуванцями", – написав Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Він також додав, що у нього, як і у багатьох людей, чимало претензій до керівництва опозиції, а особливо до тих, хто, за його словами, на відміну від нього не підтримав Юлію Тимошенко на президентських виборах.

"А саме Яценюк, Кличко, Тягнибок, Гриценко та інші. Те, що ці відомі політики закликали своїх прихильників у другому турі президентських виборів не підтримувати жодного кандидата - одна з причин того, що Юля програла, через що сьогодні сидить у тюрмі, а Янукович при владі. Тому закликаю всіх лідерів опозиції, які не підтримали Тимошенко у час історичного вибору, набратись мужності вибачитись перед Юлією Володимирівною. Крім того, в списках опозиційних сил і серед їх кандидатів чимало недобросовісних бізнесменів і морально застарілих політиків", – додав лідер РПЛ.

Нагадаємо, Валентин Наливайченко назвав підписання угоди про коаліцію між ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" торгуванням повітрям і наголосив, що УДАР сам ініціюватиме створення проукраїнської більшості у новій Верховній Раді.