"Так чия ж це влада – вона ваша, регіоналівська. Попов – ставленик Партії регіонів, тому несе персональну відповідальність за антинародну політику ПР. Київ – надзвичайно багате місто, можливостей якого достатньо для того, щоб забезпечити добробут і гідне життя кожному киянину. Натомість депутати Київради жаліються, мовляв, нема в бюджеті грошей. Самі накрали грошей та землі, а для людей у них нічого нема", – написав Ляшко на своїй сторінці у соціальній мережі.

Окрім того, як пише нардеп, він звернувся до депутатів з вимогою висловити недовіру голові КМДА Олександру Попову і відправити його відставку, а також скасувати "усі попередні рішення Київради по дерибану землі і повернути це безцінне багатство місту".

"Попов не має морального права керувати Києвом після такої зими, коли тисячі людей постраждали через його безгосподарність. На жаль, мою ініціативу не підтримали депутати ні від провладної більшості, ні від так званої опозиції – це так їх "хвилює" доля Києва. До речі, Попов так і не з'явився сьогодні на сесії Київської міської ради, незважаючи на те, що вона розглядала 2 найважливіших для столиці питання: бюджет і соціально-економічний розвиток. Очевидно, Попов злякався моєї участі у сесії і цим нагадує страуса, який сховав голову у пісок", – додав Ляшко.

Нагадаємо, Президент Віктор Янукович звільнив трьох голів районних столичних адміністрацій - Святошинської, Подільської та Голосіївської. Заяву про звільнення цих чиновників президенту подав голова КМДА Олександр Попов. Причина - незадовільне прибирання вулиць від снігу і льоду у ввірених їм районах.