Жіноча ліня під назвою - Material Girl складається з міні-суконь, джинсів і жакетів. Розповідаючи про співпрацю з донькою виконавиця зазначила, що у моді її дівчинка тямить уже набагато більше ніж вона сама.

”У школі вона зобов’язана дотримуватися дресс-коду. Там є обмеження у кольорах і ці рамки зробили Лурдес більш творчою і винахідливою. А також вона дивиться багато хороших фільмів, музичних кліпів і звідти черпає натхнення. Лурдес також дуже уважна, вона звертає велику увагу на те, як вбираються люди на вулицях. У моді вона вже набагато кмітливіша ніж я”, - каже співачка Мадонна.

Мадонна - яка у 80-х провела сексуальну революцію в одязі тепер виступає у ролі консервативної мамусі. Зірка розповіла, що тепер змушена боротися із протиріччями які у ній виникають.

"У мене завжди є дві реакції, коли Лола приходить в мою кімнату на одобрення. "Один з них:" О Боже, вона виглядає приголомшливо, у неї неймовірний стиль. А друга реакція - вона одягнена зовсім не для школи. Так що я повинна думати, двома мізками, - каже співачка Мадонна ".

Кожна річ у колекції - не дорожча 40 доларів і вийде у продаж вже на початку серпня цього року. Нагадаємо, що це не перший дизайнерський досвід співачки. Мадонна вже створювала одяг для бренду H&M та лінію сонцезахисних окулярів для Dolce&Gabbana.