Про це співачка розповіла в інтерв’ю Gazeta.ua.

"Я людина аполітична, тому що, по-перше, я дуже молода, по-друге, я - співачка, що абсолютно не відноситься до політики. Моє рішення підтримати Партію регіонів не означає, що я влажу в політичні дебати. Це просто моя моральна підтримка, як молодої виконавиці із західної України. Ймовірно, пора об'єднуватися і неважливо - Схід це чи Захід. Треба вже бути на одній хвилі всьому українському народу і влади у тому числі", - вважає вона.

Я - не українська влада, щоб мене критикувати

Яремчук переконана, що критикувати її нема за що.

"А я - не українська влада, щоб мене критикувати, а українська співачка. Тому не знаю, за що можна критикувати, оскільки я не сказала нічого такого, що може потрапити під критику і не приймала радикального рішення. Я, як була патріоткою, так і є. Буду продовжувати те, що робила раніше - співати", - вважає дівчина.

Співачка наголосила, що підтримавши чинну владу, вона не перейде на російську мову.

"Я як говорила українською, так і говорю. І кожен українець, хто розмовляв українською - так і буде нею говорити. Хто російською - так і буде говорити російською. Тому мене ця тема абсолютно не стосується, я - аполітичне обличчя.

Марія Яремчук вважає, що реакція Миколи Азарова на її пропозицію підтримувати партію була нормальною.

"Мені здається, реакція була нормальною. Єдине, що я пам'ятаю, як він сказав, що йому приємно", - додала вона.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Микола Азаров вручив призеру міжнародного конкурсу "Нова хвиля- 2012" Марії Яремчук урядову подяку за просування української музики.

На що дівчина запевнила, що "для неї це честь і вона хотіла б підтримувати Партію регіонів на виборах і в цілому, морально, і як співачка". Азаров пообіцяв розглянути її прохання.

На пісенному конкурсі Євробачення-2014 Україну представлятиме Марія Яремчук із піснею "Tick-Tock", яку співачка написала сама.