справі про побиття Тетяни Чорновол від МВС у не було новин з 30.12.2013р. Чим займається слідча група протягом цих 10 днів? Очевидно, все, що могли сказати підозрювані на допитах, вони вже сказали. Таким чином, особа замовника , або посередника замовника злочину слідству відома, або вже й затримана. В таких резонансних справах дуже важливо інформувати суспільство про перебіг розслідування", — йдеться у повідомленні Громадського сектора (ГС).

Активісти також переконані, що у МОЗі "в особі Раїси Богатирьової "тиснуть на керівництво приватної клініки "Борис", де перебуває на лікуванні Тетяна Чорновол.

"Намагаються зробити так, щоб ті вигнали її на вулицю, не долікувавши. Причини — визнати стан жертви побиття задовільним, щоб справу не змогли кваліфікувати, як таку, котра включала тяжкі тілесні ушкодження", — додають у прес-службі ГС.

Нагадаємо, згідно з висновками консиліуму лікарів, стан здоров’я журналістки Тетяни Чорновол, яка постраждала внаслідок побиття 25 грудня 2013 року, є стабільним та задовільним.

Чоловік журналістки Тетяни Чорновол Микола Березовий сказав, що заява МОЗ про задовільний стан здоров’я його дружини не відповідає дійсності.

Сама ж Чорновол, яка наразі перебуває у лікарні, каже, що їй не пропонували виписки з медзакладу.