"Він міг скоїти злочин в стані афекту, довгий час ховатися, оцінювати ситуацію. Йому загрожувало довічне ув'язнення, ховатися все життя в його становищі просто нереально – його всі знають. Тому єдиним виходом, який він міг побачити, було самогубство", – гадає експерт.

Також він вважає, що загалом міркувати з приводу того, що трапилося можна по-різному.

"Наприклад, якщо на його рахунку насправді були й інші вбивства, замовні, як казали раніше, то це могло бути і вбивство, підлаштоване під самогубство. На такий крок міг піти замовник, щоб Мазурок, якщо його затримають, нічого не зміг розповісти. Ще один варіант: загиблий – зовсім не Мазурок. Він міг побачити людину, схожу на нього, вбити і підкинути йому свій паспорт, інсценуючи власну смерть", – припустив Мустафаєв.

Нагадаємо, вчора, 7 листопада, у МВС повідомили, що "караванський стрілок" Ярослав Мазурок, якого підозрюють у вбивстві охоронців столичного ТРЦ "Караван", помер від вогнепального поранення.

Видання УНН, посилаючись на джерело з МВС, повідомляє, що мертвий чоловік, чиє тіло схоже на підозрюваного Ярослава Мазурка, застрелився в скроню.