Таку заву міський голова Харкова оприлюднив на офіційному сайті міста.

"Припиніть займатися самопіаром. Спочатку ви з усією Україною ледве нашкребли кілька сотень політичних "заробітчан" і звезли їх під стіни Качанівській колонії. Потім цих же самих людей ви перетягнули до будівлі Апеляційного суду. Десятками "КАМАЗом" комунальні служби міста вивозили з цих місць сміття, залишене вашими прихильниками", - прокоментував Кернес.

Він також додав, що метою Власенка є зробити центром політичної боротьби лікарню "Укрзалізниці", де лікуються сотні людей.

"Я звертаюся до Сергія Власенко! Я розумію, що 15 липня в Харкові вперше за останні 40 років був зафіксований температурний максимум - 35, 1 градуса. Але це не дає вам приводу вже на наступний день обливатися зеленкою", - заявив Кернес.

Інцидент із зеленкою він назвав акцією політичного самопіару. Свої слова він обґрунтував тим, що жоден з репортерів так і не зафіксував моменту, коли на Власенка вилили зеленку.

"Чому вже вдруге таємничим зловмисникам вдається сховатися непоміченими? Чому сьогодні ви в першу чергу звернулися не до лікарів, з проханням промити очі від їдкої рідини, а побігли до журналістів? Відповідь проста - ніякого зловмисника не було", - підкреслив міський голова.

Нагадаємо, сьогодні в адвоката Юлії Тимошенко Сергія Власенка жбурнули зеленкою. Він розцінює такі дії як спробу випалити йому очі.

Тим часом Юлія Тимошенко вважає, що у Власенка зеленкою жбурнули за наказом Віктора Януковича.