Вона відзначає, що чоловік викинувся із вікна туалету на третьому поверсі лікарні Семашка, де він перебував після того, як невідомі спробували помістити його до психіатричної лікарні в селі Строгоновк, й де, за її словами йому кололи невідомі препарати. Невдовзі, із втручанням Карпачової, з діагнозом невроз мера направили в лікарню імені Семашка, де він і перебував останні дні.

"На нього намагалися повісити чиюсь провину, він не міг впоратися з несправедливістю. Він Малий Маяк витягнув з повного розвалу. А потім почалися переслідування цієї людини. І тривало це всі ці роки, поки він був на посаді", – каже Карпачова.

Вона переконана, що самогубство міський голова вчинив у стані нервового зриву.

Водночас, у лікарні наразі відмовилися коментувати трагедію. А в МВС Криму відзначили, що свідками події були декілька осіб з персоналу лікарні.

Як відомо, Малик став селищним головою Малого Маяка в 2006 році, а через 6 років проти нього порушили справу про земельні махінації. Наприкінці серпня 2012 року його відсторонили від посади рішенням сесії Маломаяцької сільради у зв'язку з тим, що йому інкримінувалося перевищення службових повноважень при виділенні землі. У листопаді опозиція повідомила, що невідомі викрали Малика з селища і помістили до психлікарні.

До слова, нещодавно у Закарпатській області насмерть розбився, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки, син екс-губернатора Закарпаття Івана Різака Олексій.