Про це Богословська заявила в інтерв'ю “5 каналу”, передає Новый регион-2.

“Пан Клюєв, фактично представник ФСБ і Путіна в Україні, зацікавлений у дестабілізації в країні, і, таким чином, Клюєв - єдиний в Партії регіонів, хто відповідає за так звані “польові дії”, тобто за всі акції. Якби він сказав “ні”, нічого б не було. Значить, він підіграє тим молодим обнаглілим цуценятам, які відчули, що вони нові керівники країни. Які можуть сказати - "а поганяйте там людей", - сказала Богословська.

Вона зауважила, що “в них взагалі немає досвіду. Нам зараз видно, як робляться нібито помилки, такі, що не зняте відеоспостереження з машини, як розгін людей під час одночасного перебування в Києві Нуланд і Ештон”. Тому, на думку політика, немає сенсу “прораховувати якісь кроки з точки зору усталеної вже української політики”.

Читайте також: Я зроблю все, щоб переміг опозиційний кандидат, — Богословська [Відеоінтерв'ю]

“Сьогодні ми зіткнулися з силою, яка не дружить ні з совістю, ні з мізками, вважаючи , що “вони якось розрулили” , - зауважила Інна Богословська.

Нагадаємо, нардеп Анатолій Гриценко отримав повідомлення з планом сьогоднішнього штурму Майдану. Політик наводить деталі цієї схеми, але й наголошує, що поки що перевіряє та уточнює інформацію.

У столичній міліції заявили, що сьогодні для охорони центральної частини Києва не залучатимуть додаткових сил міліції, і закликають не піддаватися на провокації.