Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Панове Аваков, Наливайченко, Яценюк, Турчинов! Чому Ви заздалегідь не зробили для захисту українських Сходу і Півдня? (...) Я зараз тут, в Харкові, приіхав відразу, як тільки дізнався про сепаратистський заколот. Те, що тут бачу- міліція допомагає сепаратистам! Саботаж по повній. Запитання до Вас: весь Інтернет знав заздалегідь про те, що готується, а Ви не знали? Це Ваш рівень компетентності? Чому не можна було привести на Харківщину, Луганщину, Донеччину додаткові надійно підрозділи? Не для "стрілянини", якою Ви лякаєте, а для ненасильницького але дієвого забезпечення порядку?
— запитує Доній

Нардеп дивується, чому ніхто не захищає українських патріотів.

"На площі Свободи не лише російські диверсанти і оросійська гопота. Тут багато українських патріотів, з символікою. Їх б'ють, а вони стоять! Міліція їх не захищає, а вони стоять! Це наш український Харків! І цей український Харків вимагає відставок керівників званих "силовиків", які злочинно бездіять!", — наголосив він.

Нагадаємо, будівлю Харківської ОДА зайняли і повністю контролюють активісти Українського Східного Блоку (УСБ) і представники інших проросійських рухів.