"Увечері 13 лютого в одному з донецьких кафе стався конфлікт за участю журналістів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Для встановлення всіх обставин учасники конфлікту, 21 особа, були запрошені у Ворошиловський райвідділ міліції. Затриманих немає", - йдеться у повідомленні.

У міліції повідомляють, що в кафе проходила зустріч жителів Донеччини з громадськими активістами, які прибули з інших міст України, зокрема Івано-Франківська та Києва. У ході зустрічі стався конфлікт між учасниками заходу і жителями Донецька, які не були на нього запрошені.

"У результаті в міліцію надійшло 8 звернень: 6 - від учасників зустрічі, 2 - від їх опонентів. Усі вони внесені до журналу єдиного обліку Ворошиловського РВ Донецького міськуправління міліції. Під час перебування в міліції ні в кого з учасників подій видимих ​​тілесних ушкоджень не було", - йдеться у повідомленні.

Зараз за всіма заявами проводиться перевірка. Попередня кваліфікація того, що сталося - хуліганські дії. Не виключається і версія про спробу провокації.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше кілька десятків осіб вчинили погром у донецькому кафе "Клевер хаус", де відбувалась зустріч з громадським активістом і лідером руху "Сила людей" Олександром Солонтаєм.