Про це повідомляє прес-служба МВС.

“На сьогоднішній день слідство починає отримувати результати перших експертиз. З них вбачається, що постріли здійснені з близької відстані – 2-3 метри, на це вказують сліди пороху, присутні на одязі загиблих. Крім того з попередніх висновків зрозуміло, що постріли зроблені зверху під доволі великим кутом. Однак для того, щоб провести детальне дослідження, потрібно знати точне місце, де потерпілі отримали поранення”, - йдеться в повідомленні.

За словами в.о. начальника відділу Слідчого управління ГУМВС України в місті Києві Юрія Таткова, правоохоронці змогли встановити точний час смерті трьох мітингувальників. Проте час та місце отримання ними тілесних ушкоджень встановити досі не вдалося.

Читайте також: З’явилося відео, яке підтверджує, що “Беркут” стріляв із рушниць 22 січня

В міліції також повідомили, що намагалися знайти та допитати свідка, який начебто бачив, як отримав поранення громадянин Жизневський. Втім правоохоронці не знайшли його в Українському домі.

Нагадаємо, народний депутат Геннадій Москаль вважає, що МВС говорить неправдиву інформацію щодо патронів, які застосовують правоохоронці. "МВС настільки забрехалося, що викликало підозру в своїй причетності до вказаних убивств”, - написав політик.