У центрі скандалу опинився чоловік колишньої зірки порно-фільмів Анастасії Гришай. Жінка кілька років тому знімалась у порно в Європі, про що відверто розповідала у вітчизняній пресі та на телебаченні. Власне, цим і привернула увагу правоохоронців.

”Так, ми розказували про себе, про своє життя, як склалося наше життя, як все це було важко – виховувати одній дитину і чому Анастасія почала зніматися в порно фільмах. На основі цих інтерв’ю, цих телепередач, статей, все це складено в одну папку ксерокопій, і на сонові цього нам намагаються пред’явити звинувачення в розповсюдженні порнографії”, - каже житель Феодосії Олександр Кондратенко.

Феодосійські правоохоронці не на камеру підтверджують - порушили кримінальну справу проти Олександра за збут порнографії. Втім підозрюваний запевняє, полунички вдома не зберігає, а міліція під час обшуку компромату на подружжя не знайшла. Утім, існує звернення до правоохоронців п’яти народних депутатів, які наполягають - подружня пара кримінальне відео має.

”В Феодосії є така парочка, я по іншому їх назвати не можу, яка має неповнолітніх дітей, яка не просто пропагує, а й ще має великий запас касет, дискет. Зараз триває слідство, матеріали передадуть до суду”, - каже народний депутат України Леонід Грач.

Втім, Анастасія Гришай та її чоловік запевняють, від часу народження молодшої дитини ведуть пристойний спосіб життя.