"Інформація поширена ЗМІ про сутичку народних депутатів, мітингувальників та правоохоронців під будівлею Київради не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

"Біля Київської міської Державної адміністрації деякі громадські організації та окремі політичні сили проводять заходи за масовою участю громадян. "Перед початком засідання Київради народні депутати разом зі своїми помічниками безперешкодно проходили до зали", - уточнили в управлінні.

В міліції також зазначили, що вхід людей обмежили "у зв’язку з неможливістю розмістити всіх бажаючих у сесійній залі КМДА".

"Про що присутнім повідомили правоохоронці, що забезпечували охорону громадського порядку біля будівлі", - додали у міліції.

"Незважаючи на це, деякі з мітингувальників намагались потрапити до зали, в результаті чого виникла штовханина. Завдяки злагодженим діям правоохоронців розвитку конфлікту вдалося уникнути", - повідомили у МВС.

"Станом на теперішній час (10:30 ранку) жодна особа не постраждала. Звернень до правоохоронців з боку громадян чи народних депутатів про правопорушення не надходило", - підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, при штурмі Київради Арсенію Яценюку зламали окуляри.