"Там зараз нас штурмують "тітушки" в масках. Ми закрили всі двері. Там залишилися наші хлопці, охорона. Намагаються стримати їх", — розповів він і додав, що присутні викликали міліцію і попросили жінок відійти від дверей.

Читайте також: Опозиціонери запевняють, що влада має план розколу протестного руху на Форумі Євромайданів

Охорона форуму зазначає, що правоохоронці уже затримали частину "спортсменів"-штурмовиків храму, дехто "розсіявся" по території. До затримання, додають свідки, встигли використати газові балончики.

За словами джерела видання "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах, яке підтверджує затримання 20 людей, ні газових балончиків, ні зброї у них не виявили. Наразі затримані — у Ленінському райвідділі міліції. Проте наразі офіційно не підтвердили цієї інформації.

Як відомо, на першому всеукраїнському форумі Євромайданів у Харкові 11-12 січня активісти обговорюють координацію дій, питання безпеки та правового захисту, матеріального забезпечення Євромайданів та інформаційну політику. Від кожного Євромайдану міста делегація має складати не більше 3 осіб, повідомлялось раніше. Учасники форуму заздалегідь задекларували безпартійність зібрання.