«Я у дитинстві дивилась конкурси краси, і мріяла бути такою гарною, бути серед тих дівчат, які виходять на сцену і показують себе такими чарівними і досконалими», сказала Ольга Стороженко "Міс Україна Всесвіт-2013".

Організатори конкурсу кажуть - цього року отримали понад 3000 заявок. До фіналу потрапили 15 найгарніших українок віком від 18 до 27 років.

«Усі вони представляють різні регіони. І не всі вони є "міс" чи моделями, це дівчата зовсім різних професій. Цим і відомий наш конкурс, що ми даємо шанс абсолютно усім» поділилаль директор конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

Визначало долю переможниці компетентне журі, у складі якого - спортсмени, бізнесмени, та зірки - зокрема італійський актор МікЕле ПлАчідо . Члени журі зізнались - критерієм вибору були не лише зовнішні дані, але й духовна краса дівчат.

«Я вважаю, що це свято не тільки прекрасних дівчат й конкретної події, це чудове свято України, тому що краса окремих учасниць відображає красу нашої нації, яка відома на увесь світ. Щоразу організаторам вдається зробити щось таке, якусь родзинку внести, аби зробити конкурс все краще і краще, і переносить його на новий рівень» розказав Костянтин Кондаков член журі, професійний трейдер, фінансовий експерт.

«Головне це атмосфера, як люди налаштовані на свято. Це найголовніше!
Аби усі відчули це свято» поділилась голова журі та готельєр
Єлизавета Юрушева.

Новоспечена володарка корони Ольга Стороженко вже розпочинає підготовку до конкурсу краси "Міс Всесвіт 2013", який відбудеться 9 листопада в Москві.