“Близько 100 чоловік у камуфляжі озброєних автоматами стоять по периметру міськради. Поруч перебуває близько 200 мітингувальників. У самій будівлі активістів ДНР немає. Люди розлючено кричать "Фашисти", "Ганьба" і так далі. На місці перебувають співробітники міліції, які намагаються заспокоїти жителів. Проте мітингувальники продовжують кричати і звинувачують правоохоронців у тому , що вони допустили присутність військових у центрі міста”, - повідомляє видання.


Окрім того, на місці працює техніка, за допомогою якої розбираються барикади. Військові стріляють у повітря.

0629.com.ua повідомляє про інцидент, в якому постраждав активіст так званої “ДНР”. Чоловік намагався перешкодити розбирати барикади, військові почали стріляти. Перші два постріли були зроблені в повітря, а третій - в ногу. "Швидка" відвезла його в одну з міських лікарень.


Пізніше стало відомо, що маріупольські міліціонери і внутрішні війська України зараз проводять спецоперацію біля будівлі міськради.

Нагадаємо, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Маріуполь на Донеччині вдалось оточити силами АТО. 10 блокпостів було організовано силами учасників антитерористичної операції.