На підтвердження своєї думки він подав фотографії сфальсифікованих протоколів на своєму Facebook.

Звернення про фальсифікації депутат направив голові ЦВК Володимиру Шаповалу.

"Різниця між цими протоколами колосальна. Якщо згідно з першими протоколами перемагав кандидат від опозиції Аркадій Корнацький, то згідно з другими - кандидат від Партії регіонів Віталій Травянко", - запевняє Москаль.

Геннадій Москаль вважає, що порушення здійснили працівники міліції, державної виконавчої служби та деякі невстановлені особи, які діяли по дорозі з приміщення ОВК в Первомайську до суду в Миколаєві.

"При порівнянні протоколів чітко видно, що додаткові голоси у Віталія Травянко з'явилися за рахунок інших кандидатів", - запевняє депутат.

Фотографії документів можна переглянути на сторінці Геннадія Москаля у Facebook.

Нагадаємо, у Первомайську на Миколаївщині раніше "Беркут" захопив ОВК у 132 окрузі, яка знаходиться у будівлі мерії. Про це повідомляв сайт Преступности.нет з посиланням на керівника Об'єднаної опозиції на Миколаївщині Вадима Мерікова.

За словами Мерікова, невідомі представились як співробітники виконавчої служби і у супроводі "Беркуту" почали вилучати оригінали протоколів дільничних комісій.

Лідер Об'єднаної опозиції на Миколаївщині Вадим Мериков і депутат Геннадій Москаль забрали протоколи, які раніше винесли співробітники виконавчої служби і у супроводі "Беркуту" з 132 ОВК у Первомайську.

На думку заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної, протоколи ОВК № 132 в Первомайську потрібно спрямувати на експертизу.

ЦВК все ж прийняла для подальшого опрацювання протокол ОВК №132 про результати голосування на парламентських виборах, який підписаний керівництвом комісії та її членами.