Про це він написав у Facebook.

"Виникає питання, яким чином два маневрові тепловози, що прописані до локомотивного депо Попасної, і 20 вантажних вагонів із Попасної виїхали зі станції Сантьянівка (вузлова станція на окупованій території) до станції Світланівка (контрольована Україною територія), якщо рух поїздів на цій ділянці розпорядженням Москаля заборонений", — йдеться у повідомленні.

"Визнавати ЛНР терористичною організацією і одночасно вести з нею неофіційну торгівлю не можливо. Це підриває авторитет влади як в області, так і загалом по Україні", — зазначив Москаль.

Глава області наголосив, що призначив службове розслідування і на період розслідування вимагає від "Укрзалізниці" відсторонити від посади начальника локомотивного депо Попасної, вузлової станції Попасної, а також вузлової станції Світланівка.

Москаль: «Укрзалізниця веде неофіційну торгівлю з терористичною організацією ЛНР»У зв'язку з сьогоднішньої диверсією н...

Posted by Hennadii Moskal on 25 квітня 2015 р.

Як відомо, на непідконтрольній Україні території Луганської області внаслідок вибуху на залізниці один тепловоз зійшов з рейок. Двоє залізничників отримали травми.