Як зазначили у прес-службі Міністерства внутрішніх справ, у ході слідства встановлено, що 13.02.2015 невідомою особою було підроблено лист Міністерства юстиції України, адресований Ігнатенко про те, що відносно неї не застосовуються санкції, передбачені Законом України "Про очищення влади".

"Слідством встановлено, що Ганна Ігнатенко, будучи заступником начальника ДФС міста Києва, використовувала своє службове становище для реєстрації в Державній фіскальній службі Києва даного листа Мін'юсту в якості вхідної пошти, вчинивши протиправне діяння, передбачене ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) України", — додали в прес-службі МВС.

На даний час слідство встановлює можливу причетність до цього правопорушення посадових осіб Міністерства юстиції України.

Нагадаємо, сьогодні у голови департаменту Міністерства юстиції з люстрації Тетяни Козаченко провели обшук у зв'язку із "справою Ігнатенко".