Про це "15 минут" повідомив генеральний директор "Фонду "Крим", член Меджлісу Різа Шевкієв.

За його словами, невідомі люди в камуфляжі, не представившись, увірвалися в будівлю представницького органу, щоб зняти український прапор і відрізати кримський.

В результаті постраждали жінки - вахтер Зодіе Салієва, прес-секретар Лейла Муслімова і головний бухгалтер "Фонду "Крим" Марлена Сейтасанова.

Як повідомив Шевкієв, до жінок застосували фізичну силу.

"Ніякого приписи щодо зняття прапора у них не було", - сказав він.

Зараз члени Меджлісу зняли з будівлі кримський прапор, а замість нього повісили кримськотатарський національний прапор. На місце події викликали правоохоронців, однак наразі вони не з'явилися.

"Шановні люди! Все, що я розмістила на своїй сторінці, може мати особливі наслідки для мене самої ж...Мій телефон неодноразово вихоплювали представники самооборони, при цьому обзивали численними "ввічливими термінами"", - написала Лейла Муслімова на своїй сторінці у "Фейсбук".

Державний прапор України після довгої відсутності з'явився на будівлі Меджлісу після приїзду до Криму народного депутата Мустафи Джемільова.

Нагадаємо, кримська самооборона близько 40 хвилин не впускали Мустафу Джемілєва та Рефата Чубарова в Крим на адміністративному пропускному пункті в Армянську.