Приймальня була організована в агітаційному наметі ВО "Свобода".

"Двоє невідомих підійшли до намету, в якому перебував заступник голови Севастопольської міської організації ВО "Свобода" Анатолій Декін та активіст севастопольської організації Сергій Голубєв. Один з "відвідувачів" постійно наголошував, що він "з міської ради", однак відмовлявся показати свої документи. Згодом молодики почали погрожувати свободівцям фізичною розправою, якщо вони не припинять спілкування з громадянами в приймальні народного депутата", - йдеться в повідомленні "Свободи".

Свободівці кажуть, що молодики викрали майно народного депутата.

"Ми відмовилися виконувати безглузді та відверто незаконні вимоги молодиків, після чого ті викрали майно народного депутата. Після виклику міліції "працівники міськради" кинулися тікати", – розповів заступник голови Севастопольської міської організації "ВО"Свобода" Анатолій Декін.

Як йдеться у повідомленні партії, свободівці намагалися затримати зловмисників до приїзду міліції. Охорона одного з супермаркетів спочатку затримала втікачів, але один з них почав кричати, що він помічник депутата міськради. Після чого охорона відпустила обох.

"Показово, що у "працівника міської ради" на телефоні маячить наклейка у вигляді російського прапора, тож варто замислитись, чиї інтереси захищають депутати севастопольської міської ради, якщо в них такі помічники", – зазначив Сергій Голубєв.

Міліція склала протокол про скоєний злочин.

Нагадаємо, у ВО "Свобода" запевняють, що невідомі вже кілька місяців погрожують їхньому соратнику з Харкова Михайлу Соколову.