Як повідомили Українській правді учасники події, на машину біля готельного комплексу "Орлиное гнездо" напали 6 осіб. Внаслідок нападу повністю розбито автівку.

Напад здійснено поруч із виборчою дільницею, де було виявлено підкуп виборців на користь Олеся Довгого,
— повідомили активісти.

Як зазначив у своєму Фейсбук Мустафа Найєм, на машину напали семеро осіб.

Розбите скло, у машину влетіло каміння. У Сергія порізано руку, легка подряпина на обличчі. Це сталося між селами Казарня та Суботці, недалеко від готелю "Орлиное гнездо",
— зазначив він.

За словами Найєма, напередодні активісти повідомляли міліції про те, що до готельного комплексу було завезено групу невідомих молодих людей.

"Проводяться слідчі дії", — зазначив Найєм.

Як відомо, штаби демократичних сил не змогли домовитися про єдиного кандидата на окрузі №102 Кіровоградської області, який би міг конкурувати із колишнім секретарем Київради, соратником Леоніда Черновецького Олесем Довгим.

"Партії Майдану" домовилися об'єднатися у боротьбі з одіозними кандидатами на майбутніх виборах до Верховної Ради.

У зв'язку з цим молоді політики та активісти, зокрема Лещенко, Заліщук та Найєм, приїхали у Знам'янку (центр округу №102) з метою провести там форум "За чисті вибори".

19 жовтня в окрузі №102 спільним кандидатом від демократичних сил було оголошено Андрія Лавруся.

До слова, Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що мешканці Луганської області бояться виходити на виборчі дільниці через можливі обстріли з боку бойовиків.