Глава "Демократичного Альянсу" Вікторія Черевко заявив, що киян оточило близько 80 невідомих осіб.

"Коли ми йшли до станції "Іподром" з транспарантами, на нас накинулися близько 80 осіб у спортивних костюмах. Вони почали виривати у нас плакати, штовхали нас. Нас було близько 20 осіб, а їх - 80 чоловіків міцної статури", - повідомила Черевко.

Жінка додала, що на відкриття метро не пускали навіть акредитованих журналістів.

Проте правохоронці мають іншу версію подій.

"25 жовтня, під час урочистого відкриття станції метро "Іподром", група громадян, які висловлювали невдоволення діями КМДА, намагалися створити конфліктну ситуацію з іншими присутніми на заході громадянами. Завдяки своєчасному оперативному реагуванню співробітників міліції, які забезпечували охорону громадського порядку в цьому місці, інцидент вдалося попередити", — заявили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві.

Міліція також помітила ознаки порушення у діях організаторів. Тому на них будуть складені адміністративні протоколи для притягнення до відповідальності.

"Інформація, розповсюджена в мережі інтернет про те, що "люди в "спортивному“ напали на киян під час зустрічі з Азаровим", не відповідає дійсності", - заявили у МВС.

До слова, Прем’єр-міністр Микола Азаров вважає, що на українському телерадіоефірі значно частіше фігурують опозиційні сили, ніж Партія регіонів.