Про це повідомляє луганський сайт 0642.ua.

Місцеві очевидці кажуть, що селище Єкатеринівка в Луганську зазнало обстрілу, стріляють в радіолокаційну станцію.

Жителі навколишніх сіл ховаються у підвалах.

Між тим, прес-служба батальйону "Луганськ" на своїй сторінці у Facebook повідомила, що велика танкова колона терористів розділилася на Краснодонському мосту, одна група рушила на Перевальськ, друга - на Луганськ.

"Район aеропорту Луганська з села Переможне -20 одиниць техніки, 4 важкі гармати БМП і автомобіль з особовим складом", - заначають у батальйоні.

Згідно з інформацією, на ділянці Сабівка - Олександрівськ - Катеринівка - Ювілейний зосереджена велика кількість бронетехніки, мінометів і живої сили терористів з "ЛНР".

"З Олександрівська евакуюються люди. На Попасній спостерігається велика кількість чеченських терористів", - сказано в повідомленні.

Пізніше в "Луганську" додали, що на Перевальськ проїхала колона бронетехніки - 6 Т-90, 7 БМП, 2 камази з артилерійськими снарядами, 2 установки "Град".

У церкві села Кам'янка (район Лутугіно) на складі боєприпасів - посилена охорона.

У свою чергу сайт "Інформатор" повідомляє, що "ситуація в обласному центрі дуже напружена. Лідер самопроголошеної терорестичної організації "ЛНР" Валерій Болотов оголосив полювання на так звані "мобільні групи правого сектору", після чого в Луганську почали зупиняти і перевіряти всі мікроавтобуси, вантажні автомобілі".

Як відомо, протягом сьогоднішнього ранку внаслідок ворожих обстрілів загинуло троє бійців АТО. Двоє отримали поранення, пошкоджено військову техніку.