Про це повідомляє прес-служба очільника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У повідомленні сказано, що вчора близько 3-ї години після обіду розвідувально-диверсійна група бойовиків пробралася на контрольовану Україною територію поблизу села Сизе Станично-Луганського району і натрапила на українських військових.

Відбулося коротке бойове зіткнення, під час якого один український військовослужбовець отримав легке поранення. Загрози його життю немає, відзначають у прес-службі.

Ще одна надзвичайна подія сталася вчора біля села Комишне Станично-Луганського району – 30-річний український військовий, мешканець Львова, зачепив розтяжку і підірвався на протипіхотній міні. Його госпіталізували.

У Москаля інформують, що за вчорашній день та минулу ніч бойові дії зафіксовані на кількох напрямках – на околиці Кримського тривали періодичні перестрілки між бойовиками та українськими силовиками, а на автодорозі Бахмутка в Станиці Луганській та Троїцькому (Попаснянський район) чулися відголоски вибухів.

Інформація про постраждалих серед мирного населення не надходила, руйнувань інфраструктури немає, додали у прес-службі.

Нагадаємо, поблизу Станиці Луганської, патрульна група одного з аеромобільних з'єднань українських військ потрапила під обстріл бойовиків. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.