Як повідомляє прес-служба ВО "Свобода", п'яні сепаратисти розстріляли чотирьох людей біля магазину приблизно за 300 метрів від блокпосту.

Зі слів очевидця, причиною сварки і розстрілу стало те, що хлопці між собою привіталися гаслом "Слава Україні!". Двоє молодих хлопців, яким було 22 і 24 роки, від отриманих поранень загинули, ще двоє перебувають у важкому стані в лікарні, – йдеться у повідомленні.

Голова Луганської обласної організації ВО "Свобода" Артем Заіка вважає очевидним, що Москва ставить собі за мету знищення будь-чого українського на східних теренах України.

"Це загострення планомірної довготривалої окупантської агонії, коли вже за українські гасла окупанти та їхні поплічники готові фізично знищувати українців. Ворог, що прийшов на нашу землю чи проявився тут у формі п'ятої колони, має розуміти: прощення йому не буде", – наголосив свободівець.

До слова, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомив про постраждалих силовиків під час обстрілу терористами телевежі у Слов'янську.