Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

“У результаті в с.Валуйське (поблизу Станиці) за ніч повністю зруйновано більше десяти житлових будинків. Зараз рятувальні служби розбирають завали й шукають потерпілих. Станом на ранок уже підтверджена загибель двох мирних мешканців”, - зазначив він.

Крім того, у Станиці Луганській через нічні обстріли замерзає центральна система опалення.

Вчора увечері бойовики перебили високовольтну лінію електропередач на нейтральній території, знеструмивши райцентр та кілька сусідніх сіл. У результаті зупинилися опалювальні котли, в кількох мікрорайонах у центральній системі опалення замерзла вода, потріскали труби. Станом на ранок райцентр залишається і без світла, і без центральної води, і без газу. Ремонтні бригади намагаються оцінити масштаби пошкоджень і можливість відновлення електроенергії. Якщо протягом дня подати світло не вдасться, система центрального опалення повністю замерзне. На 10 годину ранку в Станиці було 10 градусів морозу,
- повідомив Москаль.

Терористи з “ЛНР” протягом минулої доби продовжували обстрілювати контрольовану Україною територію включно з населеними пунктами Кримське, Золоте, Чорнухине, Попасна, Станиця Луганська, Валуйське.

Нагадаємо, за минулу добу факти ворожої активності було зафіксовано 45 разів. Використовуючи вміст гуманітарного конвою з РФ, банди терористів відкривали артилерійсько-мінометний вогонь та здійснювали залпи з “Градів”.