"Про зникнення 14-річної дівчини повідомила її мати. Жінка звернулась о пів на першу ночі до Подільського районного управління міліції, і розповіла правоохоронцям, що донька пішла у музичну школу та о 18.00 мали бути вдома. Але дівчина не повернулась і на телефонні дзвінки не відповідала", – повідомила прес-служба МВС.

Через однокласників правоохоронці дізнались, що зникла разом з подругою відправилась на Майдан Незалежності. Уже згодом дівчата пояснили, що планували весело провести на Майдані час.

"В результаті пошуків, о 4-й годині ранку заступник начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей Подільської міліції знайшов дівчат біля наметів, що на Майдані Незалежності. Жодних протиправних дії відносно неповнолітніх скоєно не було. Дівчат було доставлено до районного управління міліції для з’ясування обставин та профілактичної бесіди з правоохоронцями", – йдеться в повідомленні.

Відносно батьків підлітків склали адміністративні протоколи за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей".