Як повідомили у секторі зв'язків з громадськістю УМВС у Миколаївській області, 8 серпня в Новоодеський райвідділ місцеві жителі повідомили, що вони знайшли в річці Південний Буг великий мішок з незрозумілим вмістом.

Правоохоронці перевірили інформацію і встановили, що в поліетиленову плівку була загорнута жінка, яку вже тиждень шукала міліція за орієнтуванням Заводського райвідділу міліції Миколаєва.

Як повідомив перший заступник начальника УМВС України в Миколаївській області полковник Олександр Мірошниченко, із заявою про зникнення Тетяни Рудяк до міліції звернувся її 19-річний син, після чого слідчим відділенням Заводського РВ МГУ УМВС було почато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Правоохоронцями було проведено комплекс слідчо-розшукових заходів, опитано коло друзів, знайомих, колег, родичів зниклої, але позитивних результатів не було. Зі слів свідків, жінка 30 липня вранці вирушила на роботу, але там так і не з'явилася,
— повідомили у міліції.

Після виявлення тіла, зниклу впізнали родичі. За словами Мірошниченка, тіло перебувало у воді від семи до десяти днів. Проводяться слідчо-оперативні заходи, встановлюються особи, причетні до здійснення вбивства.