Мотор сполучений з восьмиступінчастою автоматичною КП з можливістю ручного перемикання і постійним повним приводом Quattro, який виконаний аналогічно такому в моделі S4.

У результаті найшвидший кросовер в сімействі витрачає на розгін до 100 км/год всього 5,1 секунди, після чого продовжує розганятися до позначки у 250 км/год, а далі не дозволяє електронний обмежувач.

Середня витрата палива — 7,2 л на 100 кілометрів. Підвіска машини занижена на 30 мм, вона увінчана 20-дюймовими дисками. SQ5 стоїть окремо від інших моделей Q5 завдяки особливим акцентам в дизайні — автомобіль має платиново-сірі грати радіатора з подвійним оцинкуванням, спойлер на даху і модифікований бампер.

В інтер'єрі — спортивні сидіння, шкіра і анкальтара, а в якості опції можна вибрати один з чотирьох кольорів обробки. Вставки з матового алюмінію є стандартними. Вінчає інтер'єр фірмове рульове колесо.

Прем'єра кросовера Audi Q5 у версії S запланована на Паризькому автосалоні, а у дилерів новинка з'явиться в першому кварталі 2013 року за ціною від 58 500 євро.

Фото motor.ru