"До Вінницького райвідділу міліції надійшло повідомлення від бригади лікарів швидкої допомоги про те, що в одному з сіл Вінницького району, 34-річна жінка, яка кілька днів тому в домашніх умовах народила недоношену дитину, наражає її на небезпеку", - повідомила Олійник.

Старший дільничний інспектор міліції Павло Максименко повідомив, що коли прибув на виклик, лікарі намагалися вмовити батьків, щоб вони дозволили зробити дитині масаж серця.

"Батько новонародженої дівчинки запевняв, що якщо Богові завгодно, щоб дитина жила, то вона обов’язково буде жити і без втручання лікарів, а тим більше електронних апаратів", - розповів капітан міліції Павло Максименко.

Сім’я, у якій народилась дівчинка, веде усамітнений кочовий спосіб життя. Харчуються вони лише тим, що можливо здобути у природі. Вони не визнають телефонів, телевізорів, комп’ютерів, ліків, транспорту, жодних речей, без яких сучасна людина не уявляє свого життя. 38-річний голова сімейства розтлумачив собі Біблію, і змусив свою родину жити за такими правилами, - зазначила Олійник.

До слова, у Криму у місті Феодосія із вікна другого поверху п’ятиповерхового житлового будинку випала 4-річна дитина й залишилася живою.