Тоді працівники ДАІ намагалися наздогнати утікача, використавши у результаті вогнепальну зброю.

"Державтоінспектори на службовому авто із включеними проблисковими маячками синього та червоного кольору та звуковою сигналізацією негайно почали переслідування порушника. Вимогу працівників ДАІ щодо зупинки автомобіля, яку неодноразово було оголошено через гучномовець, водій проігнорував. Тому, згідно з п.6 ст.15 Закону України "Про міліцію" (для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю громадян або працівникам міліції) державтоінспектори були змушені застосувати табельну вогнепальну зброю", - йдеться у повідомленні прес-служби ДАІ.

Невдовзі порушника таки затримали (неподалік села Видричі Камінь-Каширського району), ним виявився 30-річний місцевий мешканець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі правоохоронця з тілесними ушкодженнями госпіталізували в Камінь-Каширську центральну райлікарню, його стан задовільний.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, прийнята 11 лютого, на засіданні КМУ, нова редакція правил дорожнього руху, яка передбачає низку нововведень, вступить у дію з 15 квітня.