"Дорогі закарпатці! У 2010 році, балотуючись у депутати Закарпатської обласної ради, ми як члени Партії регіонів, брали на себе відповідальність та обіцяли виборцям робити все можливе для того, щоб життя нашого краю завжди було стабільним, благополучним та процвітаючим. Саме таким ми його бачили і до цього прагнули. Однак, як стало зрозуміло з останніх подій в Україні, керівництво партії, яку ми представляли, і політиці якої довіряли, поставило український народ та українську державність під загрозу, зрадивши основним засадам, ідеям та принципам найбільшої політичної сили, якій довіряли українці.

Наразі ми не бачимо можливості продовжувати працювати для своїх виборців в рядах цієї політичної сили, відтак, ми, депутати Закарпатської обласної ради, члени фракції Партії регіонів, оголошуємо про вихід із Партії регіонів та саморозпуск фракції. Закликаємо своїх колег-депутатів із рад усіх рівнів приєднатися до нас, покинути ряди Партії регіонів та оголосити про розпуск фракцій. Окрім того, закликаємо голову Закарпатської обласної державної адміністрації Олександра Ледиду скласти свої повноваження голови ОДА та подати у відставку. На нашу думку, наразі цей крок буде єдино вірним", — йдеться у заяві фракції ПР у Закарпатській облраді.

Нагадаємо, раніше сьогодні повідомлялося, що народні депутати від Партії регіонів ініціюють термінове засідання Верховної Ради, аби повернути парламентсько-президентську форму правління. Вони висловили свою підтримку українському народові.