Tesla Roadster

Так, американський спортивний електромобіль Tesla Roadster може розганятися до 200 кілометрів на годину. Без підзарядки авто проїжджає 340 кілометрів. Щоправда, за швидкість і стиль треба відповідно платити: у США Tesla Roadster коштує близько 50 тисяч доларів. Якщо замовляти машину до Європи, це обійдеться в 100 тисяч євро.

“Tesla Roadster - поза конкуренцією: без підзарядки машина проїжджає 340 кілометрів, з 0 до 100 кілометрів розганяється за 3,7 секунди, має досконалий дизайн і є екологічною”, - каже представник Tesla Motors Йохен Рудат.

Volteis V+

А це авто для вишуканого відпочинку на Мальдівах чи Сейшелах. Швидкість - далеко не козир цієї французької машини від компанії Volteis. Ексклюзивний дизайн від Філіпа Старка вирізняє її серед інших "зелених" автомобілів на автосалоні. Максимальна швидкість авто - 65 кілометрів на годину, ціна – 25 тисяч євро.

“Цілий рік Ви їздите на своєму великому чудовому авто. А потім Ви їдете у відпустку - на Мальдіви, Сейшели, кудись на Середземне море чи в Сен-Тропе, якщо Ви француз. І тоді хочеться їздити на чомусь іншому, хочеться бути вільним, доторкнутися до неба, відчути повітря, запах дерев. Це авто - саме для таких відчуттів”, - сказав комерційний директор компанії Volteis Жан-Ноель Пейсон.

Tilter

А для професіоналів, які живуть у великих містах, французькі автовиробники пропонують гібрид мотоцикла та авто Tilter. У ньому можуть їхати двоє людей. Tilter розганяється до 110 кілометрів на годину. Від 8 до 12 тисяч євро - і він Ваш.