Як повідомляє прес-центр АТО, наразі підрозділи Нацгвардії проводять “заходи щодо локалізації та знищення залишків терористичних бандформувань”.

В результаті швидких та безкомпромісних дій підрозділів Збройних Сил, затримано велику кількість бойовиків, а також зброї та боєприпасів,
- йдеться в повідомленні.

Крім того, прес-служба АТО зазначає, що сьогодні протягом першої половини дня підрозділи Збройних сил України, які залучені до АТО продовжують наступ в районах міст Северодонецьк, Лисичанськ, а також передмість Донецька та Луганська. “Місто Рубіжне було звільнено підрозділами Збройних Сил України, на даний момент проводиться його зачистка силами Національної гвардії”, - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про жорстокі бої в районі населених пунктів Дзержинськ та Горлівка у Донецькій області. На Луганщині повністю зачистили Рубіжне, крім того, військові впритул наблизились до міста Лисичанськ.

Також сьогодні під час воєнної операції за участі ЗСУ, підрозділу батальйону "Донбас" та батальйону "Дніпро-2" взяли населений пункт Піски.