Так, саме найчисельніша нація в світі найбільше любить подиміти сигаретою. Виробники тютюну в Китаї мають шалені прибутки - щороку вони випускають по 2 трильйони сигарет.
Ось один з типових представників племені китайців-курців. В руці у нього люлька, але вона електронна. Таким чином Лі Джинпінг намагається вберегти своє здоров’я, не полишаючи звички подиміти.

Ось як це все працює. Нікотин розчиняється у картриджі, який містить пропілен гліколь - синтетичну речовину, яка визнана придатною для вживання людині. Коли курець робить затяжку електронною сигаретою, суміш, проходячи через спеціальний пристрій, набуває вигляду туману. Він успішно заміняє цигарковий дим.

Через те, що електронні сигарети нібито не такі шкідливі, як звичайні, попит на них стрімко зростає. Втім, детально про шкоду від такого пристрою може розповісти лише лікар, тому від коментарів утримаємося. Розробники девайсу запевняють, що з його допомогою запеклі курці можуть кинути курити. Але у випадку Лі Джинпінга цей процес затягнувся...з 2006-го року.