Він сказав про це під час зустрічі з Прем’єр-міністром України та головою Верховної Ради України, передає прес-служба глави держави.

Порошенко наголосив, що прийняття програми дій уряду демонструє єдність, яка сьогодні вкрай потрібна Україні.

За словами Президента, "наступний тиждень буде вирішальним щодо прийняття законопроектів, які будуть супроводжувати реформи і формувати бюджетний процес".

Це стосується і першочергових видатків, податкових новацій, дерегуляції і відповідних змін до Бюджетного кодексу. Потрібно також буде внести законодавчі зміни і прийняти відповідні постанови уряду задля надання гуманітарної допомоги українцям, які залишилися на окупованій території. Саме це вимагає від нас чітких і скоординованих дій,
— наголосив він.

Порошенко також додав, що на найближчому засіданні РНБОУ потрібно буде розглянути найбільш важливі статті бюджету, які стосуються оборони і забезпечення реалізації пріоритетів, що постають у зв’язку з ситуацією на Донбасі.

До слова, раніше Порошенко вкотре заявив, що є прибічником дипломатичного вирішення конфлікту на Донбасі, тому має надію, що сторони будуть дотримуватися режиму припинення вогню.