За словами Тетяни, одна із перших проблем на сьогодні – це захист бійців АТО від осінніх і зимових холодів.

Бійці не мають теплого одягу, їм потрібні буржуйки, теплі укріплення, намети, де можна сховатись від дощу і холоду, що буде якось утримувати тепло. Відповідно ми утеплюємо бійців бушлатами, теплими куртками, купуємо теплі зимові берці, флісові кофти, шерстяні светри, термобілизну. Зараз шукаємо народних майстрів, які зможуть самостійно змайструвати буржуйки, щоб передати їх на Схід, – розповідає волонтер.

Щоб мінімально забезпечити одного бійця зимовою формою, волонтери витрачають тисячу гривень

Теплий одяг і взуття для одного бійця ми можемо купити за тисячу гривень – це тепла куртка, плащ-платка, тепла пара взуття і комплект термобілизни. Але наша найбільша мрія —забезпечити бійців хоча б оптикою, – каже Тетяна.

Вона розповідає, що волонтери найбільше допомоги отримують від пересічних українців, ніж від бізнесменів чи меценатів. Вона каже, що волонтери раді будь-якій допомозі. Не обов'язково перераховувати гроші, кожен може сам купити якісь речі і передати бійцям.

На сьогодні питання номер один – це зимові комбінезони для танкістів, для третього окремого танкового батальйону. Якщо люди можуть нам їх купити, навіть якщо не нові, це прекрасно. Ми одразу передамо хлопцям комбінезони, – запевняє волонтер.

Організація "Твоя допомога армії" опікується батальйоном Нацгвардії ім. генерала Кульчицького, третім львівським батальйоном, батальйоном "Айдар", батальйоном спецпризначення ім. Джохара Дудаєва і днями стали допомагати третьому окремому танковому батальйону. Всі охочі долучитися до допомоги можуть знайти сторінку організації у соціальних мережах.