"Отруєний організм вимагає щоразу все більшу дозу для досягнення поставленої мети. Мета - вивести на Майдан хоч якусь кількість людей. Людей збирається все менше. Попереду абстинентний синдром або, іншими словами, ломка. Побиті студенти, побиті журналісти, побита Чорновол, побитий депутат Іллєнко, побитий Луценко. Що далі? Що опозиції зробити, щоб люди вийшли на вулицю? Ще більше постраждалих, ще більше крові? Після того, як влада залишила Майдан у спокої, майданщики стали влаштовувати виїзні провокації - провокації на винос", - написав Олег Царьов на Facebook.

Читайте також: Опозиція повела людей на кровопролиття свідомо, – Герман

Регіонал нагадав, що Юрія Луценка били при всіх президентах.

"Луценко міліціонери били при Кучмі, німецька поліція за Ющенка, сидів за крадіжку при Януковичі. Нічого немає дивного, що він заробив і зараз. Якщо довго організовувати провокації, то рано чи пізно таки потрапиш під роздачу. Фактично в даному випадку протестувальники перешкоджали конвою при виконанні. За інструкцією конвой міг і вогонь відкрити, не тільки кийками обробити", - каже Царьов.

Нагадаємо, вчора Києво-Святошинський суд Київської області засудив Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару та Сергія Бевза до 6 років позбавлення волі. Так званих "васильківських терористів" визнали винними в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну в Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році.

Після винесення вироку розпочалися сутички активістів із "Беркутом". Бійка спалахнула після того, як люди заблокували виїзд, щоб автозаки із засудженими не могли виїхати. Внаслідок сутичок активістів із "Беркутом" постраждали 11 протестувальників, журналісти, правоохоронці та Юрій Луценко.