Про це йдеться в його звіті за підсумками відвідання лікарні, переклад якого оприлюднила прес-служба партії "Батьківщина".

"Українські власті доклали великих зусиль, аби створити для пані Тимошенко якомога кращі умови для її лікування та реабілітації у лікарні Укрзалізниці. Лікарня має багато передумов для реабілітації пацієнтів з проблемами (видалено діагноз – 24)", – констатує він.

"Проте з огляду на особливі проблеми пані Тимошенко, а також на її особливу особисту історію хвороби не видається ймовірним, що терапія там буде успішною", – вважає Айнхойпль.

Окрім цього, у іншому звіті німецьких лікарів за підписом доктора наук, директора Центру м’язово-скелетної хірургії Норберта П. Гааса скзаано: "Те обладнання, яке конче необхідне для реалізації мультимодальних терапевтичних концепцій, з обслуговуючими командами фахівців різного профілю з багаторічним досвідом роботи, в рамках візиту не було переконливо представлено".

Також, у висновку зазначається, що лікарі не побачили обладнання для "розвантажувальної лікувальної фізкультури на нейрофізіологічній основі у комбінації з високоспеціалізованими, також й інвазивними, болетерапевтичними заходами".

Нагадаємо, екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко 20 квітня перевели у Центральну клінічну лікарню №5 у Харкові.

Там вона заявила, що відмовляється від лікування.