Про це говориться в повідомленні лікарні, опублікованому на сайті, повідомляє "Українська правда".

"Рано вранці 15 лютого німецькі лікарі склали короткий попередній висновок, у якому, серед іншого, вони запросили додаткові результати аналізів і запропонували додаткові обстеження", – йдеться у повідомленні.

"Остаточний висновок з докладними необхідними рекомендаціями з подальших медичних процедур буде представлено по завершенні цих заходів", – підкреслює лікарня.

У повідомленні уточнюють, що в найближчі дні попередній висновок буде погоджено з результатами, отриманими в ході окремого медичного обстеження пацієнтки.

"Дії німецьких лікарів повною мірою відповідають процедурі, погодженій з компетентними органами України", – відзначили в лікарні.

"Спекуляції в українській пресі навколо стану здоров'я пані Тимошенко й пов'язаного із цим медичного обстеження, проведеного професором Айнхойплем і професором Хаасом, повністю позбавлені підстав", – підкреслюється в заяві лікарні.

"Посилаючись на свій обов'язок зберігати лікарську таємницю й дотримувати погодженої процедури, обоє лікарі заявляють, що вони не будуть брати участь у цих спекуляціях", – підкреслює лікарня.

"Вони звертаються до всіх сторін із закликом поставити в центр уваги тільки медичний стан пацієнтки", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у Пенітенціарній службі заявили, що виконали основні рекомендації німецьких лікарів, а остаточний діагноз очікують отримати до кінця тижня.