Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Дорожники розчистили дороги у Полтавській області. Обмеження для руху автотранспорту скасовано. У решті областей, обмеження (руху — "24") дорогами, про які повідомлялося раніше – без змін, — йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомила прес-служба, залізничники продовжують прибирати сніг на пасажирських платформах і перонах найбільших станцій Південної, Придніпровської та Одеської залізниць. Вже повністю очищені від снігу платформи станцій Харків-Пасажирський, Суми, Полтава-Південна, Одеса-Головна, Миколаїв та ім. Т. Шевченка.

На станціях Дніпропетровськ, Запоріжжя-1 та Херсон снігоприбиральна техніка ще працює. Роботи планується закінчити до кінця дня, — повідомили у Міністерстві інфраструктури.

Загалом сьогодні залізничники очистили 68 колій, 115 технологічних проїздів, а також понад 2600 стрілочних переводів. Вивезено більше 20 тисяч метрів куб. снігу.

Тим часом Одещина потрохи відходить після снігових заметів. У штатному режимі запрацював аеропорт, також відновлено рух автотранспорту на магістралі Одеса-Київ у межах Одеської області.