Згідно зі звітом, представник СММ ОБСЄ повідомив, що о 8:10 з напрямку донецького аеропорту та селища Спартак було чути постріли. За його словами, обстріл вівся з мінометів.

Спостерігач ОБСЄ разом із представниками терористичної “ДНР” оглянули місцевість із дахів будинків, які розташовані поблизу. Звідти було видно ряд мінометів, які відкривали вогонь, і наслідки обстрілів.

Дим був помічений між деревами за 800 метрів, поряд з селом Спартак, яке розташоване на північний схід від аеропорту. Згідно з даними “ДНР”, село - під їхнім контролем,
- йдеться в повідомленні.

Спостерігач ОБСЄ відвідав Спартак і відзвітував про численні руйнування будівель. Два будинки після обстрілу горіли. Жертв немає. В цілому, між 10:15 і 12: 30 спостерігач ОБСЄ чув 15-20 мінометник залпів.

У Щасті Луганської області була зафіксована стрілянина о 13:37. Терористи з “ЛНР” обстріляли українських військових, які у відповідь також відкрили вогонь.

Читайте також: У Щасті діють російські снайпери: загинули щонайменше 2 людей, — ЗМІ

“Сторони обмінялися пострілами зі стрілецької зброї, гранатометів та артилерії. Інцидент закінчився о 14: 50. Медичний персонал, що працює на місці події повідомив спостерігачу, що один український солдат був поранений в груди. Українське командування підтвердило це в СММ, і припускає, що один терорист “ЛНР” був убитий”, - йдеться в повідомленні.

Як відомо, очевидці повідомляють, що вночі Донецьк обстрілювали з артилерії. Залпи було чутно у Куйбишевському та Київському районах міста.